We zijn bereikbaar van 09:00 tot 21:30

Over mij

Wie is Mimi?

Hoi allemaal! Welkom op dé Indonesische kookcursus website van Amsterdam. Allereerst zal ik mij even kort voorstellen.

Mijn officiële naam is Miranda, maar iedereen noemt mij al vanaf jongs af aan Mi of Mimi. Ik ben half Indonesische / half Nederlands en heb een grote voorliefde voor waar mijn roots liggen. In de Indonesische cultuur staat eten centraal. Dit heb ik dan ook van huis uit als klein kind meegekregen. Ik heb het Indonesische koken vanaf kinds af aan van mijn moeder geleerd.

Indonesië staat voor warmte en liefde en dit is terug te zien in de keuken. Alles wordt met veel aandacht en liefde bereidt. De ECHTE Indonesische gerechten met de oorspronkelijke authentieke ingrediënten zie je in Nederland vrij weinig. Zonde, vind ik!

Ik wil hier graag verandering in brengen door kookcursussen te verzorgen voor mensen die echt authentiek willen leren koken.

Neem contact op en proef het zelf.

Liefs, Mimi

What Our Students Say

Testimonials

Gister overheerlijk gekookt met Mi. Haar Indonesische kookworkshop is echt een aanrader. We hebben gister heerlijke gerechten gemaakt, waaronder Bami, Nasi kuning en heerlijke boontjes in kokosmelk. Het is heerlijk om samen te koken met Mi, ze praat rustig en legt duidelijk uit wat je moet doen. Ik raad iedereen deze kookworkshop aan, voor mij komt er sowieso nog een vervolg!

Tyrone Bloem

Cursist
Zoals Mi onlangs is begonnen met haar eigen kookworkshop geniet ik al jarenlang van haar Indonesische keuken en wat kan zij heerlijk koken. Haar nasi goreng is mijn persoonlijke favoriet, met een beetje pit en lekker spicy. Echt een aanrader!

Namie

Zus van Mi

By far the lekkerste Indonesische gerechten ever gehad bij de kookcursus van Mi. We hadden tijdens onze kookworkshop heerlijk nasi goreng, bami, pittige kip, gele rijst en maiskoekjes gemaakt. Echt verrukkelijk!

Absoluut een aanrader om om keer met vrienden of vriendinnen te doen.

Amber

Cursist

Ontvang recepten boekje

Wij zijn nog bezig met het maken van het receptenboekje, maar je kunt hieronder alvast jouw mailadres achterlaten.

Neem contact op: